Aktive Kvinder i Sæby får besøg af Jytte Dreyer

Aktive Kvinder i Sæby får besøg af Jytte Dreyer

17. oktober 2012 - kl. 5:54 - af

Aktive Kvinder i Sæby får søndag den 21. oktober kl. 14 besøg af den pensionerede tv-journalist Jytte Dreyer, hvor hun i Manegen – Sæby Kulturhus vil holde foredrag over emnet ”Livsglædens nødvendighed – humor og latter”.

Da Jytte Dreyer i 1966 blev pensioneret efter næsten 40 års ansættelse i Danmarks Radio, satte hun sig ikke hen, men startede en omfattende foredragsvirksomhed. Og hun rejser, selvom hun netop er fyldt 85 år, land og rige rundt for at holde foredrag Og nu kommer turen altså til Sæby.

Jytte Dreyer, der i øvrigt som 16-årig blev dansk mester i roning, er uddannet som møbelarkitekt og var i en periode producer ved kassettefirmaet Telscan, inden hun i 1966 blev ansat i Danmarks Radio, hvor hun for både radio og fjernsyn producerede programmer af vidt forskellig karakter. I starten arbejdede hun mest med tv-udsendelser for de yngre årgange som f.eks. ”Klassequiz”. Senere skiftede hun på tv-siden til familieprogrammer som ”Nu og Da”, ”Mellem os”, ”Otium” og ”Musik i arbejdstøj”, hvor hun bl.a. arbejdede sammen med Børge Wagner. På radiosiden huskes Jytte Dreyer især for programmer som ”På tremandshånd” og ”To generationer spiller ud”

Hendes foredrag handler altid om det alment menneskelige med understregning af, at man ikke tit nok kan minde hinanden om, hvor vigtigt det er at holde fast i livsglæden – og at humor er et godt fundament for et rigt samvær.

Man kan endnu nå at tilmelde sig foredraget med Jytte Dreyer, hvor alle er velkommen, idet tilmeldingen slutter torsdag den 18. oktober.

Allerede torsdag den 25. oktober er Aktive Kvinder på banen igen – med en forbrugeraften i Manegen-Sæby Kulturhus. Her deltager Klostergydens Fisk, Ostefruen og Nordjysk Vinimport.
Sidste tilmelding er fredag den 19. oktober.

Aktive Kvinder Sæby har i øvrigt været på fabriksbesøg. Interessen for at se Nordmark Maskinfabriks nybyggeri på Kjeldgårdsvej i Sæby var så stor, at det blev nødvendigt at afvikle arrangementet over to aftener, hver gang med 50 deltagere. Det blev til et spændende kig bag facaden på virksomheden, der hovedsaglig producerer tonstunge komponenter til vindmølleindustrien.
Virksomheden er i stadig vækst og beskæftiger ved hovedafdelingen i Sæby 60 medarbejdere og yderligere tilsammen 60 ved afdelingerne i Hedensted og Skagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aktive Kvinder i Sæby får besøg af Jytte Dreyer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger