Skagen og Sæby snigløbet af Frederikshavn!

Skagen og Sæby snigløbet af Frederikshavn!

15. oktober 2012 - kl. 10:30 - af

Nedenstående indlæg er fremsendt til SaebyAvis under “Ordet er frit”.

Det er meget uforståeligt og direkte uacceptabelt, at ”De frivilliges Hus” i Frederikshavn uden at inddrage frivillige fra Skagen og Sæby forsøger at etablere et selvstændigt frivilligcenter for hele kommunen, med ny bestyrelse og nye vedtægter.

Det er absolut kritisabelt at oplysning om ovenstående kun kommer frem i lyset ved en tilfældighed, da formanden for Frivilligt Samråd i Sæby og omegn besøgte kommunens hjemmeside og så ansøgningen fra ”De Frivilliges Hus” i Frederikshavn.

Vi finder derfor, at der er bevilget penge til ”De frivilliges Hus”(Frivilligcenter?) i Frederikshavn og den daglige leder på et falsk grundlag.

Det er vores erfaring i hele perioden fra 2005 til nu, at den daglige leder i huset hverken ønsker eller formår at formidle et samarbejde, der involverer hele kommunen.

Vi syntes det er beskæmmende, at alle vore anstrengelser med hensyn til at etablere et samarbejde har været forgæves, vi er ikke kommet ud af stedet, trods det store arbejde socialplanlæggerne lagde i projektet.

Vi føler os i den grad svigtet af de ansvarlige politikere!!

Indsendt af: Ældre Sagen i Skagen, Skagen Pensionistforening, Røde Kors i Skagen, Skagen Efterløns- og Pensionistklub og Frivilligt Samråd i Sæby og Omegn

En kommentar til “Skagen og Sæby snigløbet af Frederikshavn!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Skagen og Sæby snigløbet af Frederikshavn!”

  • – Når nu de ansvarlige politikere, ikke har forstået deres egentlige ansvar, kan det jo tyde på, at den sammenlægning, der oprindeligt skulle give et bedre sammenhold og større fællesskab…er dybt forkastelig, og burde …ikke nødvendigvis rulles helt tilbage…men dog styres af et byråd, der kan tænke bredt, og få styret den væltende “skude” på ret køl…
    – De, der sidder med ansvaret lige nu, magter tydeligvis ikke opgaven…

    – Nu venter vi alle spændt på, at en eller flere af de ansvarlige politikere, venligst svarer på opråbet fra de berørte i artiklen herover..

    LISTE H

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen og Sæby snigløbet af Frederikshavn!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER