Lyngså kirkehus bliver færdig til tiden…

Lyngså kirkehus bliver færdig til tiden…

15. oktober 2012 - kl. 9:02 - af

I den sidste tid har menighedsrådet for Albæk – Lyngså kirkedistrikt gået og glædet sig over, at projektet, der startede 11. april 2012 i Lyngså i ruskvejr og regn, står færdigt efter planen 6 måneder senere. Arkitekt og håndværkere har haft et fremragende samarbejde, og pt. er der ikke noget til hindring for at planerne holdes.

Menighedsrådet har da også allerede planlagt, at indvielsesfesten af kirkehuset skal finde sted søndag 18. november kl. 10.30. Her indledes der med festgudstjeneste i Lyngså kirke med biskop Henning Toft Bro. Klokken 12.00 er der fest-frokost i kirkehuset med efterfølgende taler, sang og musik.

Alle er velkommen til at deltage, og der forventes rigtig mange gæster, men der skaffes plads til alle.

De første planlagte aktiviteter i kirkehuset er allerede på plads, og ud over indvielses-festlighederne 18. november afholdes et ”Syng julen ind” arrangement 22. november og en sognedag 29. november. Søndag 16. december er der minikonfirmand-afslutning, og tirsdag 18. december kommer Voerså Børnehave på besøg og pynter kirkehusets juletræ.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngså kirkehus bliver færdig til tiden...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER