Velfortjent sejr til Skjold over Hirtshals på hjemmebane

Velfortjent sejr til Skjold over Hirtshals på hjemmebane

13. oktober 2012 - kl. 19:10 - af

Det var et hjemmehold med rette indstilling og med visheden om en nødvendig sejr, der lørdag eftermiddag, trods rigtigt efterårsvejr, gik på banen på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Skjolds jyllandsserie herre, var fra start styrende og meget af spillet gik derfor kun en vej, mod Hirtshals mål. Flere store chancer blev brændt, og det blev gennem de første 45 minutter kun til enkelte chancer til udeholdet fra Hirtshals.
Derfor var stillingen 4-1 til Skjold ved pausen også ganske fortjent, selvom det med lidt held sagtens kunne være blevet til mere, da flere friløbere gennem første halvleg blev brændt på det skammeligste.

I anden halvleg fortsatte de gode takter, og med masser af bevægelse og en god indstilling var det ikke den store overraskelse, at det velspillende Skjold mandskab formåede at øge til 6-1, inden Hirtshals fik scoret et unødvendigt mål til 6-2. Herefter mistede Skjold lidt koncentrationen, og spillet blev lidt mere tilfældigt med chancer i begge ender. Skjold med et skud på stolpen senere i halvlegen og Hirtshals med endnu en scoring, der blev den sidste i opgøret som Skjold velfortjent kunne trække sig ud af med stillingen 6-3.

Dette resultat, sammenholdt med de øvrige i rækken, gav nu den eftertragtede 4 plads i tabellen, dog kun med et enkelt point ned til nummer 5 Hornbæk, som i dagens kamp tabte med et enkelt point til Lindholm.

Dagens spiller for IF Skjold, og udnævnt af hjemmeholdets træner, blev Jens Lorentzen.

Skjolds næste kamp i Jyllandsserien er på udebane mod Aars, lørdag den 20. kl. 15.30. Aars ligger på en øjeblikkelig 6 plads kun 2 point efter Skjold, så der er på forhånd lagt op til et spændende opgør i næste weekend.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Velfortjent sejr til Skjold over Hirtshals på hjemmebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger