Korsangere øver flittigt inden den store sammenkomst

Korsangere øver flittigt inden den store sammenkomst

13. oktober 2012 - kl. 8:20 - af

200 nordjyske korsangere – fra Skagen til Hjørring – er i denne tid i fuld gang med forberedelserne frem mod det store kor/bigband-brag 24. november kl. 19.30 i Arena Nord i Frederikshavn.

Til koncerten, som arrangeres i samarbejde mellem Kulturalliancen i Frederikshavn/Hjørring Kommune og Aarhus Jazz Orchestra, bakkes de mange korsangere op af det 18 mand store bigband, Aarhus Jazz Orchestra, og solisterne AnneMette Strandgaard og Gregers Mogstad som begge går på musikkonservatoriet i Aalborg.

Repertoiret bliver både gospel, danske numre og internationale ørehængere, og det er stadig muligt at deltage i projektet, da næste prøve bliver den 31. oktober kl. 19-22 i Spar Nord Lounge i Arena Nord. Interesserede kan tilmelde sig hos Tina Geertsen på geertsen@has.dk

Billetter kan købes i Arena Nord til 125 kr. + gebyr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Korsangere øver flittigt inden den store sammenkomst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER