Spændende og givende aften med Massoud Fouroozandeh

Spændende og givende aften med Massoud Fouroozandeh

11. oktober 2012 - kl. 8:37 - af

Mandag aften den d. 8. oktober var ca. firs mennesker samlet i Mariehuset i Sæby. Og det blev en rigtig spændende aften, hvor indvandrerpræst i folkekirken meget levende fortalte om sit livsforløb, fra at være muslimsk koransanger i Iran, om flugten, hvor han på mirakuløs vis og stik mod alle planer havnede i Danmark, hvor hans søster allerede boede. Han fortalte også om sin omvendelse til kristendommen, og om Church of love, der er den menighed, han er præst for, og hvor en stor del er tidligere muslimer. Han kom også ind på forholdet mellem Islam og kristendom, og havde flere bøger med, hvor han berører det emne.

Efter en kop kaffe, hvor snakken gik lystigt, var der lejlighed til spørgsmål, og spørgelysten var stor. Blandt andet blev der spurgt om, hvor det arabiske forår er på vej hen, om islam og demokrati kan forenes, om hvad der er målet med dialog mellem muslimer og kristne. Massoud Fouroozandeh kunne bl.a. fortælle om det uforenelige mellem islam og kristendom, og hvor vigtigt det er at videregive den kristne tradition, også i familierne.

Sæby Baptistkirke og Sæby Folkekirke havde i fællesskab arrangeret denne aften.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende og givende aften med Massoud Fouroozandeh ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger