Fodbold: Sæbys old boys i VM-semifinale

Fodbold: Sæbys old boys i VM-semifinale

11. oktober 2012 - kl. 10:48 - af

Old boys spillerne fra Skjold Sæby fortsatte deres imponerende sejrsstime, da de onsdag aften spillede sig i semifinalen om Vendsyssel-mesterskabet. Sæby-holdet er nu oppe på 14 sejre i træk.

I kvartfinalen om Vendsyssel-mesterskabet slog holdet på hjemmebane Vester Hassing/Gandrup med 4-2.

Sejren blev sikret efter en flot og disciplineret holdindsats, hvor de rutinerede spillere fra Sæby viste stor skarphed på de chancer, som opstod.

Gæsterne fra Vester Hassing/Gandrup satte Sæby under hårdt pres fra første fløjt, men hjemmeholdet red stormen af i det første kvarter, og herefter spillede Sæby sig ind i kampen, og holdet kunne således gå til halvleg med en føring på 2-1.

I anden halvleg kontrollerede Sæby spillet, og holdet kom foran med 3-1 på et fremragende langskud af Christian Fabricius. Gæsterne fik reduceret med et kvarter igen, men Sæby slog til endnu en gang med en scoring 5 minutter før tid.

Med sejren er Skjold Sæbys old boys-hold fortsat ubesejret i denne sæson. Holdet skal i semifinale i Vendsyssel-turneringen møde de seneste års mestre fra HI.

Sæby-holdet er med sejren over Vester Hassing/Gandrup oppe på 17 sejre i 19 kampe. Kun FfI og Understed har i denne sæson formået at tage point fra de suveræne spillere fra Sæby. Begge mandskaber klarede uafgjort mod Sæby. Sæby har vundet de seneste 14 kampe i træk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodbold: Sæbys old boys i VM-semifinale ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER