Sæby Basketball i tæt opgør på udebane

Sæby Basketball i tæt opgør på udebane

9. oktober 2012 - kl. 11:00 - af

Det blev til et knebent nederlag til Sæbys 1. divisions damer i sæsonens første kamp ude mod Fjordager BK fra Odense.

Første periode: Holdene følges ad i gennem hele perioden, hvor begge hold skiftes til at score. Sæby mangler denne sæson højde på holdet. Det giver indledningsvis nogle problemer med at dække Odenses store centerspiller, men samtidig er Sæbys Christina Legaard kommet godt i gang under modstandernes kurv, hvor det bliver til et par scoringer, og med Louise Munch godt skydende fra distancen, er Sæby med fra start. Perioden ender 14-13.

Anden periode: Sæby kommer godt fra start. Justeringer i forsvaret virker, og nu melder Henriette Sørensen og Signe Brandt sig ind med scoringer både fra distancen og under kurven. Halvvejs i perioden bringer Sæby sig foran med 17-30. Dog får Odense svaret igen sidst i perioden, så ved halvlegen er stillingen 23-32.

Tredje periode: Sæby kommer igen godt fra start, hvor Line Ypkendanz får indstillet skudarmen, og sammen med Charlotte Simonsen bringer de Sæby yderligere foran med 28-39 i løbet af de første par minutter. Desværre kan Sæbyspillerne ikke holde fokus, så resten af perioden henter hjemmeholdt Sæby, og ved periodens slutning har Odense bragt sig foran med 42-41.

Fjerde periode: Frem til 6. minut af perioden følges de hold af. Derefter tager hjemmeholdet afstand og bringer sig foran 59-54. Sæby får i de sidste minutter hentet lidt ind, men desværre er præcisionen ikke god nok i afslutningerne, så Sæby må se sig slået med 63-56.

Selvom det blev til et nederlag, er træneren tilfreds med holdet. De er kommet langt i forberedelserne til første kamp. Dog er der ting de stadig skal arbejde med og justere. Næste kamp bliver allerede på onsdag, hvor Sæby tager imod Hjemly fra Fyn. Holdet er nyoprykker, og Sæby burde være favoritter til denne kamp.

Scoringer for Sæby: Signe Brandt 21 point, Louise Munch 9, Charlotte Simonsen 8, Henriette Sørensen 8, Christina Legaard 6 og Line Ypkendanz 4 point

1. Division damer Fjordager BK Odense – Sæby 63 – 56
Periodecifre:
1 14-13
2 10-18
3 19-09
4 21-15

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Basketball i tæt opgør på udebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER