Sæby Baptistkirke: “Hele Kirken Synger”

Sæby Baptistkirke: “Hele Kirken Synger”

7. oktober 2012 - kl. 10:43 - af

I dag, søndag aften klokken 19 indbyder Sæby Baptistkirke igen til ”Hele kirken Synger”!

Denne gang bliver der mulighed for at høre tidligere lærer Inga Bak, sognepræst Kate Felskov, borgmester Lars Møller og advokat Jens Christian Christensen. Alle fire har sagt ja til at delagtiggøre tilhørerne i hvilken sang eller salme, de holder særligt meget af, og baggrunden for at netop denne salme har fået denne særlige betydning for dem. Når der er blevet fortalt om sangene, synges disse som fællessange.

Musikken spilles af Jan Christensen på trompet og Jette Klarup på orgel. Sidstnævnte spiller bl.a. en af sine egne kompositioner!

Alle er velkomne til denne anledning, hvor der er gratis adgang. Og aftenen slutter med mulighed for at få en snak over en kop kaffe.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER