Lindholm var for stor en mundfuld…

Lindholm var for stor en mundfuld…

7. oktober 2012 - kl. 15:39 - af

IF Skjold’s Jyllandsserie var lørdag på udebane mod rækkens nummer et fra Lindholm. Og set over hele kampen, blev det til en fortjent sejr til Lindholm.

Skjold spillede en elendig første halvleg, men holdt alligevel 0-0 ved pausen. I anden halvleg startede Skjold bedst og dette varede ved de første 20-25 min. af anden halvleg, men det lykkedes dem desværre ikke at få omsat deres chancer til mål.
Efter denne periode, som var Skjolds bedste, lykkedes det så desværre Lindholm at score til 1-0 efter hjørnespark, hvor et hovedstød bliver rettet af og snyder Stefan i Skjolds mål, et skud han ellers under normale omstændigheder ville have afværget.

Herefter satser Skjold længere fremme på banen i jagten på en udligning, og Daniel Overlade har også en friløber, men brænder desværre på det skammeligste. Kort efter bliver det så desværre til 2-0 i den forkerte ende – endnu engang rettes en afslutning af og snyder Stefan Henriksen i Skjolds mål. Det bliver til 3-0 til sidst, da alt nu satses hos Skjold og der derfor er alt for mange folk fremme i jagten på en scoring.

Nu kan Skjold kun krydse finger for, at holdet på fjerde pladsen, Hornbæk, i dag taber til Hjørring på udebane, således der stadig kun er et point mellem den nuværende 5 plads og den så eftertragtede 4 plads, der giver adgang til spil om oprykning til Danmarksserien i foråret 2013.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lindholm var for stor en mundfuld...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger