Sæbys 1 division damer starter sæsonen på udebane

Sæbys 1 division damer starter sæsonen på udebane

6. oktober 2012 - kl. 5:34 - af

Sæbys 1 div. basketball damer indleder sæsonen denne weekend ude mod Fjordager BK Odense, det kan blive et tæt opgør. Sidste sæson stod de to hold godt til hinanden, hvor det blev til både nederlag og sejer.

Sæby har til denne sæson stadig Henrik Hansen som Head Coach og med Jens Peter Legaard som Assisterende Coach. Holdet har måttet sige farvel til den 186 cm. høje centerspiller Nanna Jensen, som skal studere i Århus, det bliver svært at undvære Nannas rebaundspil under kurven, så holdets spillestil har måttet omlægges, og rollerne på holdet er blevet fordel anderledes end de sidste sæsoner, til gengæld er Christina Legaard med fra sæsonstart efter barsel sidste år, hun kan blive et af Sæbys trumfkortene under modstandernes kurv, der er også tilgang til holdet fra to unge spillere fra Frederikshavn Basketbold Club, Terrese Thode og Annika Petersen, som begge vil prøve kræfter med divisions basket i Sæby.

Sæby stiller med følgende spillere til kampen i Odense:
Signe Brandt, Ninna Munch, Annika Petersen, Line Ypkendanz, Charlotte Simonsen, Louise Munch, Christina Legaard, Henriette Sørensen og Kathrine Jæger.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys 1 division damer starter sæsonen på udebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER