Fra muslimsk koransanger til kristen præst

Fra muslimsk koransanger til kristen præst

6. oktober 2012 - kl. 9:48 - af

Indvandrerpræst Massoud Fouroozandeh, der er bosiddende i Odense, kommer til Sæby og fortæller om sin enestående dramatiske livshistorie, fra at være koransanger i Iran til at være præst for de iranske kristne menigheder i Danmark. Han fortæller om barndommen i Shahens Teheran, teenageår under ayatollah Khomeinis styre, om flugten over de kurdiske bjerge med den ene fod i gips og ikke mindst om livet i Danmark, om hans omvendelse til kristendommen og arbejdet med den iranske menighed.

Man kan møde Massoud Fouroozandeh i Mariehuset i Strandgade, mandag d. 8. oktober kl. 19.00 (bemærk tiden!) ved et fælleskirkeligt arrangement, hvor både Sæby Baptistkirke og Sæby Kirke står som indbyder.

Der er entré på 60 kr. men så er kaffe m.m. også inkluderet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fra muslimsk koransanger til kristen præst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER