Byggeriet er flyttet ind midt i Hørby Efterskole

Byggeriet er flyttet ind midt i Hørby Efterskole

6. oktober 2012 - kl. 0:24 - af

De seneste måneder har været præget af byggeri på Hørby Efterskole, og snart står skolens nye Multisal klar, og giver inden længe den fornødne til elever og lærer, når der skal arbejdes med dans, drama og bevægelse.

Færdiggørelsen af dramasalen markerer afslutningen på første etape af det byggeri, der nu flytter ind midt i Hørby Efterskole, når anden etape går i gang med en gennemgribende renovering af pejsestue, klasselokaler, bibliotek og TV-stue.

Pejsestuen på Hørby Efterskole er centrum i skolens undervisningsafdeling, hvor fordelingsgangene mødes, så eleverne skal i de næste måneder, hvor byggeriet pågår finde nye veje for at komme rundt på skolen og den afspærrede byggeplads midt inde i bygningerne. Afspærringen har derfor også hurtigt fået tilnavnet ’Berlinmuren’.

Når arbejdet på anden og sidste etape af byggeriet er afsluttet i ugerne efter nytår fremstår området omkring pejsestuen – som har været et af de områder på Hørby Efterskole, der i mere eller mindre uændret form har set ud som ved siden begyndelsen i 1972 – i en ny og moderne form, hvor bl.a. til nye nicher, der bygges til de eksisterende bygninger skal give rum for eleverne, når de arbejder i mindre grupper.

– Vi har ikke længere brug for klasselokaler, hvor eneste naturlige indretning er en dørrække, en midterrække og en vinduesrække og så et par og tyve elever fordelt rundt ved bordene, fortæller forstander Mogens Vestergård Pedersen og fremhæver, at når man som Hørby Efterskole undervisning med læringsstile og forskellige tilgange til det at lære noget, så er det fleksible lokaler og lokaler af meget forskellig størrelse, der er det optimale for den daglige undervisning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byggeriet er flyttet ind midt i Hørby Efterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER