Sæbygarden rejser til oktoberfest i Spanien

Sæbygarden rejser til oktoberfest i Spanien

5. oktober 2012 - kl. 0:06 - af

Rejsen til Calella i Spanien i efterårsferierne 2008 og 2009 var en så stor succes at orkestret gentager den. Og ligesom sidst bliver det i skolernes efterårsferie i ugen 42. Sæbygarden tager afsted med bus lørdag den 13. oktober kl. 08.00 om morgenen fra Sæby Kulturhus Manegen og er fremme ved hotel Internacional i Calella søndag eftermiddag.

Calella afholder i år for 25. gang en såkaldt oktoberfest. Mange orkestre fra flere lande er tilmeldt denne sensommer begivenhed i badebyen. Kæmpemæssigt festtelt til 2.500 mennesker er stillet op på den brede og lange fine sandstrand lige ned til middelhavet på Costa Brava kysten og mange mange koncertpladser er klar til at modtage orkestrene de 3 uger festen varer.

I løbet af den uge som Sæbygardens ophold varer, spiller orketret 3 koncerter i den spanske badeby, hvoraf de 2 af koncerterne skal spilles i fest-teltet og den sidste skal spilles på et hyggeligt torv foran byens kirke. I håb om at kunne bidrage festen med lidt ud over det sædvanlige, har Sæbygarden traditionen tro opøvet et stort program af moderne rytmisk musik for hamoniorkester.

Orkestret har øvet intenst op til denne rejse, hvor orkestret mønstrer næsten 100% tilslutning. 55 deltagere udgør gruppen der drager sydpå. Og for at pudse formen helt af har orkestret indlagt en ekstra øvedag på søndag, hvor 3 timers prøve skal få formen i top.

Udover at spille musik og lufte uniformerne under de forhåbentlig varme himmelstrøg, planlægger Sæbygarden en bustur til den smukke Catelanske hovedby Girona, hvor en dag skal gå med shopping og hygge.

Endvidere vil Sæbygarden spille til Costa Brava Cup – en fodboldturnering for unge fodboldspillere, hvortil blandt frederikshavnske Bangsbo Freja sender hold afsted. Sæbygarden vil forestå indmarchen og backup til de danske spillere – og måske møder spillerne ind til Sæbygardens koncerter.

Sæbygarden har mange nye unge musikere med og turen er planlagt som både en musikalsk rejse men ligeledes som en ryste-sammen tur, hvor de nye medlemmer vil finde sig godt til rette; med musik, badning, beachvolley, udflugter og den gode lange bustur – ud og hjem.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbygarden rejser til oktoberfest i Spanien ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER