Sæbygaard Gruppens spejdere tog til Narnia

Sæbygaard Gruppens spejdere tog til Narnia

4. oktober 2012 - kl. 11:04 - af

For Sæbygaard Gruppens spejdere endte september med den traditionsrige gruppetur, hvor alle grene af gruppen er indbudt til tur.

Ledere og seniorer startede allerede fredag med planlægningen af turen til Narnia, og lørdag morgen kunne to busser med spejdere fra 6 – 16 år tage af sted. I Narnia, nærmere bestemt et sted nær Lyngså, mødtes spejderne med Heksen og løven, efter en tur gennem garderobeskabet. I Narnia skulle spejderne i patruljer, med alle aldersgrupper repræsenteret, løse forskellige opgaver.

Edmund skulle have hjælpe til at lave slik, Peter hoppede på isflager, Heksen havde brug for en ny kane og mr. Tomnus skulle hugges i sten. I det dejlige efterårsvejr, arbejdede spejdere hårdt for at løse alle opgaver inden turen gik mod Hvide Klit.

Her havde de ældste spejdere påbegyndt stegningen af en gris, som skulle bruges søndag frokost.

Efter aftensmaden var der lejrbål, indtil mørket faldt på og højdepunktet for mange kunne starte. En spejderoprykning er ofte forbundet med spænding og hemmelige traditioner, således også hos Sæbygaard Spejderne. Der var masser af fakler, lygter, mystiske drikke, bål og guldstøv, men alle blev rykket op, og mens de ældste først skulle en tur rundt i klitterne på natløb, kunne de yngste trække i nattøjet, og mødes til toast, kakao og godnathistorie, inden soveposen ventede.

Næste morgen var alle klar, da forældrene ankom i lange bilkøer. De skulle også en tur til Narnia og løse opgaver, blandt andet blev grisen flere gange smagt til og godkendt, så alle var sultne, inden de 200 spejdere, forældre og søskende kunne sætte sig og nyde en velfortjent frokost.

For at kunne gennemføre så stort et projekt, er det nødvendigt med mange hænder, og til afslutningen blev der sendt tak til alle de forældre og veteraner, der havde hjulpet lederne med at gennemføre turen.

Til afslutningen kunne gruppen samtidig sige tillykke til to ledere, der i år har -jubilæum, Karina Nedergaard, der har været spejder i 25 år og Susanne Jelsbak Holm, der har 35 års spejderjubilæum.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbygaard Gruppens spejdere tog til Narnia' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER