Forrygende naturfagsuge i Hørby…

Forrygende naturfagsuge i Hørby…

4. oktober 2012 - kl. 10:04 - af

Indskolingsafdelingen på Hørby-Dybvad Skole har i uge 39 beskæftiget sig med naturfag, hvor emnet var ”Alt det vi ikke ved”. Her blev der i forskellige værksteder arbejdet med kroppens sanser, fordøjelse, åndedræt og puls. Hver dag startede dog, som den altid gør i indskolingen i Hørby, med at alle elever og lærere løber i 20 minutter og herefter læser i 20 minutter.

Onsdag var eleverne på besøg på Hørby efterskole, hvor elever og lærere fra efterskolen havde tilrettelagt spændende naturfagseksperimenter for folkeskolens elever – og fredag blev ugen afsluttet på behørig vis med fysisk udfoldelse; nemlig med en forrygende zumba-time, kyndigt styret af zumba-instruktør Olga Petersen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forrygende naturfagsuge i Hørby...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER