Forrygende naturfagsuge i Hørby…

Forrygende naturfagsuge i Hørby…

4. oktober 2012 - kl. 10:04 - af

Indskolingsafdelingen på Hørby-Dybvad Skole har i uge 39 beskæftiget sig med naturfag, hvor emnet var ”Alt det vi ikke ved”. Her blev der i forskellige værksteder arbejdet med kroppens sanser, fordøjelse, åndedræt og puls. Hver dag startede dog, som den altid gør i indskolingen i Hørby, med at alle elever og lærere løber i 20 minutter og herefter læser i 20 minutter.

Onsdag var eleverne på besøg på Hørby efterskole, hvor elever og lærere fra efterskolen havde tilrettelagt spændende naturfagseksperimenter for folkeskolens elever – og fredag blev ugen afsluttet på behørig vis med fysisk udfoldelse; nemlig med en forrygende zumba-time, kyndigt styret af zumba-instruktør Olga Petersen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forrygende naturfagsuge i Hørby...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger