Endnu en tøjforretning i Sæby skifter adresse

Endnu en tøjforretning i Sæby skifter adresse

4. oktober 2012 - kl. 7:02 - af

Efter en rigtig god modtagelse i Sæby, er Pia Munkholm glad for at kunne fortælle, at Unik i weekenden flytter over på den anden side af Vestergade, over i den tidligere Sweet Home forretning.

”Da de dejlige lokaler blev ledige var der ikke noget at betænke sig på, selv om de nuværende lokaler også er rigtige hyggelige, gør flytningen butikken meget mere synlig med indgang fra både Vestergade og Grønnegade”, fortæller Pia.

Børnetøjet Phister og Philina samt sko og tasker og smykker fra Lill F vil stadig være at finde i butikken, men derudover vil der til de unge piger mellem 8-14 år, være det nye fashionbrand Girl Power at finde som gadevarer. Det er overdele og bukser til særdeles favorable priser.

Til den voksne pige vil der være det nye fashionbrand Caddis Fly. Stilen er feminin, men altid med et råt eller casual look. Kollektionerne kommer til at bestå af især overdele med vidt forskellige udtryk, desuden bukser med smarte detaljer, masser af print og ikke mindst strik.

Forskellige gaveartikler fra firmaet Henrik Steen vil også være at finde i butikken samt strømper fra Melton, filtfutter fra Clemente og legetøj til de mindste fra Image Toys.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu en tøjforretning i Sæby skifter adresse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER