Store flyttedag for tøjbutikken Gaz i gågaden

Store flyttedag for tøjbutikken Gaz i gågaden

3. oktober 2012 - kl. 15:17 - af

I weekenden rykkede Gaz i Sæby tøjstativerne lidt op ad gaden, fra Vestergade 18 til Vestergade 14 – den tidligere Zjoos.

Indehaver Carina Ramlow Hansen fortæller om flytningen: ”Her er mere plads, større vinduer og mest af alt slipper vi for trapperne, som tidligere var et stort problem for både kørestolsbruger, folk med barnevogne og også for os selv, når vi skulle have vare på gaden. Nu er der plads til alle.

Gaz´ varesortiment, som mest er til den voksne pige, er allerede blevet udvidet med nye mærker, og vil hen over efteråret, vinteren og foråret yderligere bliv suppleret med nye spændende tiltag.

Forretningen i nr. 18 blev startet i 1984 som ”ung mode”, men da Carina for 5 år siden overtog Gaz, blev stilen ændret, og nu håber hun med den nye forretning, at det gamle slogan ”ung mode”, måske vil gå lidt i glemmebogen, og give hende endnu bedre muligheder for at drive en forretning med tøj til et bredere publikum.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Store flyttedag for tøjbutikken Gaz i gågaden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER