Beruset mand fra Voerså brændte bil af

Beruset mand fra Voerså brændte bil af

2. oktober 2012 - kl. 10:44 - af

En 33-årig mand fra Voerså er anholdt efter at han natten til tirsdag hældte benzin ud over en bekendts bil og satte ild til den.

Bilen stod parkeret på Svanevej i Voerså, men gerningsmanden kom fra Østkystvejen, hvor en gruppe mennesker havde holdt fest. De var for berusede til at give politiet en ordentlig forklaring på, hvorfor en af gæsterne havde valgt at brænde en bil af.

Den 33-årig mand blev anholdt og taget med på stationen i Frederikshavn, hvor han skal afgive nærmere forklaring.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beruset mand fra Voerså brændte bil af' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER