Lyngså Boldklubs storhedstid blev genopfrisket lørdag

Lyngså Boldklubs storhedstid blev genopfrisket lørdag

30. september 2012 - kl. 9:27 - af

Den første tanke læseren sikker vil få er håndbold, men for Lyngså håndbold var der ganske vist en gang med dansk mesterskab og stolte traditioner.

Denne gang drejer det sig ikke om håndbold, men om fodbold. Den lille landsby gjorde det en gang rigtig godt i 1975 – 80, hvor klubben var helt oppe og vende i serie 2.
Det er nogle år siden, men det blev behørigt genopfrisket lørdag middag med spillere, trænere og ledere. Mødetiden var 11.30, og alle kom til tiden. Efter at have set hinanden lidt an, det var nødvendigt, for ikke alle havde set eller hørt fra hinanden siden, de stolte dage i slutningen af 70-erne, blev det hurtigt konstateret, at alle var blevet ældre, nogle gråhårede, nogle skaldede, nogle med flere hager og et par stykker havde fordoblet vægten en gang eller to.

Der gik ikke lang tid inden, alle var på talefod, og Ib Thomsen, der stadig har sin daglige gang i boldklubbens klubhus, agerede guide og viste rundt efter der er foretaget flere ombygninger siden 70-erne. I kondirummet var der straks et par stykker, der sprang på cyklerne, det vil sige, det tog lidt tid at komme op og lige så lang tid at komme ned igen – og så var der lige trapperne, der også skulle forceres, men det gik, selv for de mest stivbenede.

At gasse hinanden havde de ældre fodboldspillere bestemt ikke glemt. Da der skulle tages fotos, stillede Bjarne Hansen betingelser, efter han havde set billederne. Han ville forfærdelig gerne have Bøge Rasmussen raderet væk. Så var linjen lagt resten af dagen, og den fik ikke for lidt under frokosten, der bestod af et stykke med sild og en snaps samt højt belagt smørrebrød og et par glas øl til at skylle efter med.

Efter frokosten var der underholdning, der bestod af en fodboldkamp. Her havde Lyngså Boldklubs førstehold, der ”frister” en tilværelse i toppen af serie 5, hjemmebane mod Ulsted, og det er længe siden, hjemmeholdet har haft så højrøstet en fanskare på sidelinjen.
Hjemmeholdet vandt da også kampen 2 – 1, og er stadig på førstepladsen med chance for at rykke op i serie 4.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngså Boldklubs storhedstid blev genopfrisket lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger