Socialdemokraterne og Venstre kunne ikke finde fælles fodslag

Socialdemokraterne og Venstre kunne ikke finde fælles fodslag

29. september 2012 - kl. 18:12 - af

Socialdemokraterne var ikke til stede, da de øvrige partier lørdag kl.10 mødtes til budgetforhandlinger.

Socialdemokraterne var fredag til møde med borgmester Lars Møller og Venstres gruppeformand Anders Broholm, og ønskede her flere punkter til debat, men det mente Venstre ikke kunne komme på tale, og efter halvanden times snakken frem og tilbage, kunne Socialdemokraterne nok mærke, at Venstre måske havde et flertal hos K og SF, og da de to store partier ikke kunne enes om, hvad der skulle drøftes, forlod Socialdemokraterne mødet.

Nu skal borgmester Lars Møller, som havde håbet på et bredt forlig, så have fundet et flertal for Venstres budgetforslag. Venstre ønsker bl.a. ikke at hæve skatten, mens både Socialdemokraterne og SF overvejer muligheden.

”Vi skal finde et godt og stærkt budget for 2013, får vi ikke det, ender vi bare med at skubbe problemerne foran os, og så står vi i samme situation, når budgettet for 2014 skal fastlægges”, siger Birgit Hansen (S).
Socialdemokraterne ønskede en debat om strukturændringer bl.a. på skoleområdet, ligesom de også syntes, at det var vanvittigt at bruge penge på at ombygge Ørnevejens Skole til fælles administrationsbygning og nedlægge de to eksisterende rådhuse i Skagen og Sæby, på et tidspunkt hvor der i forvejen er for lidt penge i kommunekassen, men det afviste Venstre.

Lars Møller mødes med de øvrige partier lørdag, og søndag mødes alle partier så igen, også Socialdemokraterne, og så må det vise sig hvad der kommer ud af det.

En kommentar til “Socialdemokraterne og Venstre kunne ikke finde fælles fodslag” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Socialdemokraterne og Venstre kunne ikke finde fælles fodslag”

  • Det er en HÅN, mod MEDARBEJDERNE og BORGERNE og SÆBY og SKAGEN ikke at lave et bredt forlig i sådanne KRISETIDER. At bruge 1000 vis af kr. i Frederikshavn på ombygning når man kan vente og spørge borgerne ved næste valg. Hvilken struktur vil i have (jer i SKAGEN og SÆBY) ? Stem efter det ?

    En HÅN, at lave snævre økonomiske forlig når man selv RODER RUNDT I ØKONOMIEN (var det 8 mil og så 80 mil kr). V trænger til en mere erfaren leder, JENS OLE JENSEN, kom på banen, og lær Lars noget om langsigtet økonomisk styring og ansvarlighed. HUSK DER KOMMER ET VALG.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Socialdemokraterne og Venstre kunne ikke finde fælles fodslag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger