Støt brysterne med cirkeltræning….

Støt brysterne med cirkeltræning….

28. september 2012 - kl. 11:16 - af

Lyserød Lørdag til fordel for Kræftens Bekæmpelses projekt STØT BRYSTERNE.

Lyserød Le Mans i LOOP Cirkeltræning Sæby starter lørdag den 6. oktober klokken 6.00 og slutter igen klokken 18.00 lørdag aften.
Arrangementet foregår i LOOP Cirkeltrænings Center på Sophus Falcksvej i Sæby.

Hold a´ 10 til 24 personer kan tilmeldes i LOOP Cirkeltrænings center i Sæby eller på telefonnummer 41 74 62 10. Man bestemmer selv, hvor mange holddeltagere man vil have på holdet, men jo færre på holdet, jo flere træninger pr. deltager, og jo flere deltagere, des færre træninger pr. deltager.Pris for private hold kr. 100,- pr. person, som går ubeskåret til Lyserød Lørdags Støt brysterne. Således, at er man 10 deltagere på holdet er prisen kr. 1.000,-, 11 deltagere koster 1.100,- osv.

Man kan også komme op i LOOP og melde sig på et hold, som bliver for alle dem, som ikke selv har mulighed for at lave et hold, men gerne vil støtte en god sag.
Pris for firma hold kr. 2.000,-, (10-24 holddeltagere) som ligeledes går ubeskåret til Lyserød Lørdags Støt brysterne.

Der er plads til ALLE. Man er også velkommen til at kigge ind i centeret hele lørdagen, og hvis ikke man er med på hold, kan man jo altid kigge ind og heppe. Der vil på dagen stadig være mulighed for almindelig træning.

Alle kan deltage, hvis blot man er fyldt 15 år. Hvis ikke man er medlem eller har prøvet LOOP Cirkeltræning tidligere, kan man i perioden op til, få 10 dages gratis træning. Og på den måde blive klar til LOOPs ½ Lyserødt Le Mans i Sæby.
De 10 gratis dage starter med en gratis prøvetime kan bookes på tlf. 41 74 62 10.

Regler: Hvert hold skal have en holdleder, som skal sørge for at holdet er repræsenteret i centeret HELE dagen fra 6.00 morgen til 18.00 aften. Én omgang træning tager 24 minutter, så for hver 25-30 minutter skal man på holdet afløse hinanden, ligesom en stafet. Man kan også køre med dobbeltture, holdet SKAL bare være repræsenteret i centret. Man bestemmer altså stort set helt selv.

Sparekassen Vendsyssel sponsorerer vand til deltagerne og slikposer til børnene. Centerbageriet sørger for rundstykker til de deltagere, som har morgentræningen, og kagemand til de trænende om eftermiddagen.
Hvis man ønsker at sponsorere noget lignende, modtages det med tak.

Hvis man har spørgsmål eller ønsker at sponsorere spurtpræmier til Lyserød Le Mans arrangementet kan man kontakte Lisa Farum Kristiansen på 40 31 47 89 eller på mail: lisafarum@turbopost.dk.

Seneste tilmelding og betaling for hold til Le Mans er fredag den 5. oktober klokken 15.00. Max antal hold er 30, og tilmelding kører efter først til mølle princippet.
Man kan også tilmelde sig ved at indbetale på kontonummer 7643 000117 5280, Handelsbanken, Viborg afdeling til Kræftens Bekæmpelse Lyserød Le Mans i LOOP. Husk at skrive firma-/holdnavn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Støt brysterne med cirkeltræning....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER