Nordjyske bank rullede den røde løber ud

Nordjyske bank rullede den røde løber ud

28. september 2012 - kl. 0:44 - af

Onsdag aften var en lidt anderledes aften i Nordjyske Bank. Her var ca. 200 kvinder i alle aldre fra 25 til 85 år samlet for igen at opleve bankens inspirationsaften. Man blev budt velkommen med champagne og den røde løber var rullet ud. Der var ikke meget tilbage af den bank man kender i det daglige.

Anledningen var, at banken i samarbejde med 22 af deres erhvervskunder, havde inviteret til en spændende aften i tre etager med alt fra efterårs- og vintermode til brugskunst og glas, blomster og meget andet.

Hanne Fuglsang, som var ansvarlige for denne aften fortæller: ”Lige som sidste år blev denne aften en stor succes. Der var mange flotte udstillinger og folk var glade og veloplagte”.

Aftenen var, som tidligere omtalt – kun for kvinder – men en enkelt mand havde dog fået lov til at snige sig ind blandt disse mange kvinder – Arne! også tidligere kendt under navnet ArneGaz.
Han skulle efter bedste evne lede slagets gang, som aftenens konferencier, og der var ikke et øje tørt, da Arne startede aftenen med at udlodde et smykke til en pris af 800 kr. Et smykke, som en af aftenens gæster havde tabt i garderoben. Med sædvanligt smil på læben og de sjove replikker på plads lykkedes det ham på bedste vis, at skabe kontakt til de mange tilhører og få arrangementet til at glide til UG.

Alt i alt en god aften, hvor alle havde fået inspiration og masser af hygge. Så mon ikke succesen bliver gentaget på et senere tidspunkt?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyske bank rullede den røde løber ud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger