Naturfestival på Hørby Efterskole….

Naturfestival på Hørby Efterskole….

28. september 2012 - kl. 11:22 - af

Skolesamarbejde er godt og således var eleverne fra 9. klasse på Hørby Efterskole værter for 110 elever fra 0. til og med 3. klasse fra Hørby Skole.

Efterskoleeleverne havde i anledningen af ’Naturfagsfestivalen’ 2012 arbejdet med at lave et naturfags løb, som de små elever fra Hørby Skole skulle igennem for at få svar på emnet ’Alt det du ikke ved noget om’. Her kunne de blandt andet opleve ting som Regnbuen, Statisk elektricitet, hvordan man snyde hjernen samt naturfænomener som vulkaner og tornadoer.

– Det har været en sjov opgave at skulle stå for og jeg har lært meget omkring det at skulle formidle noget til andre, fortæller Nanna Stahlschmidt og tilføjer, at alt det hun har arbejdet med til naturfagsfestivalen, er ting som hun selv får brug for at øve mig i, når hun nu skal til afgangsprøve til sommer. Nanna havde ansvaret for den lidt svære arbejdsstation hvor emnet var: Brint og Kemisk energi.

Naturfagslærerne Jesper Ejnar Jensen og Morten H. Kristensen er glade for muligheden for at afholde naturfagsfestival på Hørby Efterskole, og de understreger begge, netop sådan en dag er en god mulighed for en styrkelse af fagligheden hos eleverne som vi ellers får svært ved gennem den daglige undervisning.

Eleverne fra Hørby Skole glæder sig til næste år, hvor de igen har tænkt sig at dukke op Allerede i år er det er andet år, at Hørby Efterskole er vært for en naturfagsfestival.

Værtsskabet blev også afprøvet for efterskolen idet ca. 450 fodboldspillere fra nordjyske efterskoler indtog hver en fodboldbane i Hørby fredag, ligesom Hørby Efterskole også er klar til at tage imod gæster ved Efterskolernes Dag søndag den 30. september.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Naturfestival på Hørby Efterskole....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER