Ny iværksætteruddannelse for selvstændige i turismebranchen

Ny iværksætteruddannelse for selvstændige i turismebranchen

27. september 2012 - kl. 10:58 - af

Er du nystartet eller drømmer du om at blive selvstændig? Væksthus Nordjylland, Infolink kurser og VisitNordjylland har i samarbejde udviklet et nyt iværksætterforløb målrettet turismebranchen.

Kurset er tilpasset dig, der ønsker at blive selvstændig inden for turismebranchen i Nordjylland. Forløbet giver dig overblik over hvad det indebærer at drive en virksomhed i oplevelsesindustrien, og du lærer, hvordan du kommer godt i gang og bliver rustet til at imødegå startvanskelighederne.

Kurset er en enestående mulighed for at møde branchens eksperter inden for skat, revision, jura, kulturforståelse, værtskab, salg og markedsføring – kort sagt ”få svar på alle spørgsmål”. Der er fokus på de generelle udfordringer, man møder som selvstændig og på den enkeltes situation.

Uddannelsen strækker sig over otte tirsdage kl. 18.00 til 22.00. Første gang er tirsdag den 23 oktober 2012. Samlet pris inkl. forplejning er 950 kr.

Læs mere om uddannelsen på linket her.

For yderligere oplysninger kontakt:

Jette Rasmussen
Tlf. 70 200 903
jr@infolinkkurser.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny iværksætteruddannelse for selvstændige i turismebranchen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER