Kvindenetværket afholder møder i Sæby Baptistkirke

Kvindenetværket afholder møder i Sæby Baptistkirke

26. september 2012 - kl. 0:36 - af

De skal på rejse med tre kvinder den 27. september, 18. oktober og 29. november, alle dage klokken 19,30.

27. september skal de høre Joan Christensen fortælle om sin åndelige odysse`. Om sin lange, eventyrlige og farefulde rejse i sin søgen efter sandheden. Fra ”Maha Rishi til Jesus” gennem New Age/okkultisme til hun endelig fandt vejen, sandheden og livet gennem Jesus Kristus og Hans Hellige Ånd.

18. oktober skal de med Bente Højris til Indien. Bente interesserer sig for Indien, og har været på studietur i Indien i 14 dage, på et dialogcenter, hvor der var mulighed for at være i dialog om tro og at dele tro. Tillige deltog Bente i bibliodrama, en form for rollespil hvor deltagerne spiller de bibelske beretninger, vælger selv de replikker de ville have sagt til Jesus, eller de øvrige tilstede værende, hvis de havde været med i de bibelske beretninger.

29. november skal de med Karoline Kurtzmann til Afrika. Karoline skriver om sin tur: Jeg var i Sydafrika, og boede i en mindre by nord for Durban, med min efterskole klasse. Jeg arbejdede for en kristen organisation i et tidligere Town Ship, hvor mange tusinde fattige bor side om side, i deres primitive huse. Jeg lavede en del praktisk arbejde, men brugte mest tid sammen med afrikanerne, både i børnehaverne og i deres teenagegrupper. Vi oplevede den sydafrikanske kultur på godt og ondt, med meget syge hospitalsbørn, den smukke natur og den velstand som landet også besidder.

Kom og vær med til at lade dig inspirere af disse tre kvinders spændende oplevelser og fortællinger, og tag gerne din veninde eller nabo med.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kvindenetværket afholder møder i Sæby Baptistkirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER