Gravemaskine væltede i åen i Voerså

Gravemaskine væltede i åen i Voerså

26. september 2012 - kl. 12:07 - af

Ingen kom heldigvis til skade, da en lille gravemaskine, der populært kaldes en ”Bobcat”, fik overbalance og væltede på skrænten under udgravning til spunsvæggene, der skal være langs hele den gamle krogrund i forbindelse med sikring af åskrænterne, så de ikke skrider ud i åen.

Voerså Byudvikling er bygherre og formand Gynther Mølgård fortæller.

–       Det var et held ingen kom til skade under ulykken. Føreren af gravemaskinen kravlede selv ud, han var lidt fortumlet, men han havde heldigvis ikke slået sig eller været i klemme. Heldigvis var der ikke nogle af de andre arbejdere på pladsen lige i nærheden. Nogle var beskæftiget med en del svejsearbejde, mens andre arbejdede andre steder på spunsvæggene langs åen.

Maskinen har bestemt gjort et godt stykke arbejde, og pludselig var der blødt, og maskinen sank i og væltede om på siden lige i kanten af vandet.

Det er lidt ærgerligt med sådant et uheld, for arbejdet med at sikre skrænterne skrider godt frem, og vi er netop begyndt at støbe. Det forsinker hele processen, men det må vi tage med.

Selv om maskinen væltede, fortsatte arbejdet på pladsen, og arbejdslederen på pladsen rekvirerede udstyr, så den lille gravemaskine kunne komme på ret køl igen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gravemaskine væltede i åen i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER