Borgmester Lars Møller fik besøg fra Sæby

Borgmester Lars Møller fik besøg fra Sæby

26. september 2012 - kl. 18:03 - af

430 indsigelser blev afleveret til Borgmester Lars Møller onsdag den 26. september kl. 11.00 på Frederikshavn Kommune af Protestgruppen mod Vindmølleprojektet Tamholt, syd for Understed. Indsigelserne indeholder et sammenstemmende NEJ TAK til Kæmpevindmøller ved Tamholt, og protesterne kommer fra omkring 400 forskellige personer. Derudover har Protestgruppen kendskab til flere andre, der på eget initiativ har indsendt indsigelser.

Lars Møller modtog mappen med Tak og understregede, at hvis følgevirkningerne er sundhedsskadelige, kommer der ikke vindmøller op. Lars Møller orienterede om, at han lige havde været til møde med Klima- Energi- og Bygningsminister Martin Lidegaard (RV), for netop at tale om vindmøller på havet, da Sæby er udvalgt til havvindmølle projekt.

Protestgruppen har de seneste 4 uger arbejdet hårdt for at indsamle indsigelser, oplyse og informere om projektet og de negative konsekvenser opsætningen af de 5 stk. 130 meters høje vindmøller vil medføre.
Derudover har protestgruppen forfattet en indsigelse, hvor deres synspunkter understøttes af links, da bl.a. Paul Rode Andersen (F) fra Plan- og miljø udvalget gentagne gange har efterlyst robusthed i de forskellige udtalelser i og omkring Vindmøller og deres indvirkning. En opfordring Protestgruppen har efterkommet.

Protestgruppen venter med spænding på Plan- og miljøudvalgsmødet først i november, hvor de første udmeldinger om projektet forelægger. Det ligger helt klart, at Protestgruppen mod Kæmpevindmøller ved Tamholt, syd for Sæby, kun kan acceptere at projektet ikke realiseres. Skulle det mod deres forhåbninger ikke være tilfældet, så er gruppen klar til at følge sagen helt til dørs.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgmester Lars Møller fik besøg fra Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER