Stort Toppen af Danmark-projekt gør status

Stort Toppen af Danmark-projekt gør status

25. september 2012 - kl. 10:52 - af

Sådan får vi flere turister uden for sommersæsonen.

I de seneste 3½ år har turismesamarbejdet Toppen af Danmark arbejdet med projektet Naturen+, der med støtte fra EU’s regionalfond, Region Nordjylland og ikke mindst kommunerne har haft til formål at udvikle helårsturismen i Hjørring og Frederikshavn kommuner. Projektet nærmer sig nu sin afslutning, og Toppen af Danmark inviterer derfor alle interesserede til et fyraftensmøde i Skagen den 4. oktober, hvor der gøres status over projektets resultater.

Toppen af Danmark har haft helårsturisme på dagsordenen i mere end 20 år, og blev derfor i 2007 udpeget til superhelårsdestination af VisitDenmark. Udpegningen har været med til at sætte gang i helårsturismeprojektet Naturen+.

Der er mange ideer at arbejde videre med
På fyraftensmødet på Color Hotel i Skagen den 4. oktober kl. 16-21 kan alle interesserede høre om de erfaringer og resultater, som er kommet ud af arbejdet med helårsturismeprojektet Naturen+. Der er gennemført en række analyser, der fortæller mere om turisterne i Toppen af Danmark og deres ønsker og behov på forskellige årstider, og der er arbejdet med en lang række delprojekter inden for forskellige temaer. På fyraftensmødet vil deltagerne få fremlagt et antal cases, som er et udpluk af delprojekterne i Naturen+.

På mødet vil man desuden kunne høre livsstilseksperten Anne Glad – kendt fra DR1-programmet ”Kender du typen” – fortælle om ”forbrugertendenser i et turismeperspektiv”.

Anne Glad vil fortælle om, hvordan danskernes forbrug har ændret sig radikalt de seneste 5 år. Fra højkonjunkturens udadvendte livsstil, forbrugsfest og fokus på mærkevarer og overflade til lavkonjunkturens forbrugskrise, det indadvendte hjemmeliv og en søgen efter fordybelse, mening og indhold. Pengene sidder ikke så løst som tidligere, men danskerne HAR råd til ferier og oplevelser. De skal blot serveres på en ny måde. Naturen, sundhed, value-for-money og drømmen om det autentiske liv er nogle af de temaer, der kan udløse nyt forbrug. Anne Glad vil pege på en række muligheder og potentialer i det nye marked.

Aftenen afrundes med underholdning af Drachmann-pigerne, der om sommeren underholder i Drachmanns Hus i Skagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort Toppen af Danmark-projekt gør status ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER