Færdselsuheld og spirituskørsel i weekenden

Færdselsuheld og spirituskørsel i weekenden

25. september 2012 - kl. 13:53 - af

Vi har modtaget nedenstående oplysninger fra Nordjyllands Politi om nylige anmeldelser.

På Skovalleen blev en 53-årig mand fra Østervrå fredag nat kl. ca. 2.30 anholdt for spirituskørsel. Manden var heller ikke i besiddelse af et kørekort.

Lørdag aften omkring kl. 19 mistede en 32-årig mand fra Sæby herredømmet over sin bil ud for Hotel Viking på Frederikshavnsvej. Bilen ramte en kantsten og rullede rundt og endte i en have. Ingen kom til skade.

På Skævevej ved Brønden mistede også en 39-årig mand herredømmet over bilen. Det skete mandag lidt i 10. Her ramte han nogle kampesten og bilen blev totalskadet. Manden sad fastklemt, og man frygtede hans liv var i fare. Dette viste sig heldigvis ikke at være tilfældet, men manden blev kørt til traumecentret.

Natten til tirsdag har der været indbrud i en villa på Strandvænget. En havedør er opbrudt og der er fjernet to stole og to skamler af mærket Oxen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Færdselsuheld og spirituskørsel i weekenden ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER