Røde Kors mangler indsamlere i Sæby

Røde Kors mangler indsamlere i Sæby

24. september 2012 - kl. 9:36 - af

Du kan stadig nå at melde dig som indsamler søndag den 7. oktober, hvor hele Danmark samler ind for at gøre en forskel. Godt 1 uge inden den store Røde Kors-indsamling mangler der stadig indsamlere i Sæby og i nogle af oplandsbyerne, for at alle ruterne er besatte.

”Vi opfordrer til at give en hånd med. De tre timer er godt givet ud. Pengene fra indsamlingen sikrer, at vi kan rykke ud næste gang, krig eller katastrofe rammer – og at vi kan hjælpe personer i Danmark, der har brug for en hånd”, siger Inger Ejstrud, der er indsamlingsansvarlig hos Røde Kors lokal afd. i Sæby.

Alle kan melde sig som indsamlere den 7. oktober fra kl. 11 – 14 ved at ringe på 7010 0000 eller at gå ind på www.roedekors.dk

Der kan også rettes henvendelse til:
Inger Ejstrud tlf. 9846 6023 – 6160 6438 eller i Røde Kors butikken Krystalgade 3, Sæby

Raslebøsser kan afhentes:
Lørdag den 6. oktober kl. 10 – 13
Søndag den 7. september kl. 10 – 11.30 i Røde Kors Huset, Krystalgade 3, Sæby

Pengene hjælper både ude og hjemme, og overskuddet fra årets indsamling går dels til Røde Kors` katastrofefond, der sikrer, at hjælpen når frem, næste gang jordskælv, tsunami eller oversvømmelse rammer. Dels til Røde Kors` sociale arbejde med at hjælpe udsatte mennesker herhjemme. Sidste år holdt Røde Kors frivillige over 500 døende mennesker i hånden i deres sidste timer. Derudover besøger de årligt mere end 5.000 ensomme mennesker og uddeler julehjælp til 2.800 familier, der ellers ikke har råd til at holde jul.

Yderligere oplysninger kan fås hos:
Inger Ejstrud, indsamlingsansvarlig i Røde Kors lokalafdeling i Sæby på tlf. 9846 6023

En kommentar til “Røde Kors mangler indsamlere i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Røde Kors mangler indsamlere i Sæby”

  • Søren Christensen

    Hmm – handler det ikke mest om, at man skal have samlet ind til Jørgen Poulsens pension og de andre velgørenheds-pamperes hyre?

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Røde Kors mangler indsamlere i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER