Per Iversen fortæller om sit liv med musikken

Per Iversen fortæller om sit liv med musikken

24. september 2012 - kl. 16:35 - af

Sæby Pensionist og Efterlønsklub får onsdag den 26. september kl. 14 i Kulturhuset Sæby, besøg af Per Iversen, der vil spille og fortælle om sit liv med musikken.

Per Iversen har optrådt med trompet og harmonika siden han var 13-14 år gammel. I starten mest med musik af den mere populære genre, ved fester og arrangementer.

Som ung uddannede han sig på Musikkonservatoriet i Århus og vandt som 17-årig en trompetkonkurrence i regimentsorkesteret i Sønderborg. Her spillede han i 10 år indtil han i 1961 vandt konkurrencen om en solotrompetistplads i Aalborg Byorkester (det nuværende Aalborg symfoniorkester), hvor han spillede i 33 år.
I 1996 gik han på pension, men det var ikke ensbetydende med at han lagde musikken på hylden. Han optræder stadig i Chr. d. IV’s Laug med forskellige instrumenter, ligesom han er solist i Aalborg
Pensionistorkester.

Per Iversen optræder også med ”nationalinstrumentet” luren og alpehornet ved forskellige lejligheder, og han holder mange foredrag om et spændende liv med musikken.

”Det vil helt sikkert blive et par muntre timer omkring musikken, og vi håber at rigtig mange vil komme og høre ham”, siger Hans Abildgaard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Per Iversen fortæller om sit liv med musikken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger