Aktiv Fritid på Stensnæsskolen i Voerså

Aktiv Fritid på Stensnæsskolen i Voerså

24. september 2012 - kl. 12:00 - af

Besøgstallet var bestemt ikke noget at prale af, da foreninger, klubber og institutioner i hele den gamle Albæk Kommune, havde arrangeret Aktiv Fritid på Stensnæsskolen. Den gamle Albæk Kommune dækker over Stensnæsskolens skoledistrikt med landsbyerne Voerså, Præstbro og Lyngså. Selv om der blev ”lokket” med gratis rundstykker og kaffe fra morgenstunden, var publikumsbesøget på det jævne.

Dem der blev væk blev snydt for en oplevelse, for fra arrangørernes side var der gjort en ekstra indsats, så der var nok at kigge på.

Præstbro Jagtforening havde installeret en jagtsimulator, og den var der stor søgning til. Her var der liv i skoven med vildsvin, der løb rundt, og så var der en god lydkulisse på både film og geværer. Det var noget, både børn og voksne gik vældigt op i.

For børnene havde YA-afdelingen fra Voerså Missionshus arrangeret skattejagt, og det foregik stille og roligt, mens forældrene nød kaffe og kage, i den indrettede café i forhallen.

Knud Søhane spejderne havde stillet telt op lige ved siden af skolegården, og på en overdækket bålplads var der fuld gang i madlavningen. I det opstillede telt, var der to bamser, og på spørgsmålet til spejderleder Marianne Christiansen hvorfor der var bamser i teltet, svarede hun.

– De to bamser er trøstebamser, og det sker, når nogle af de mindste spejdere er med på lejr, at de savner deres forældre, når de skal sove i telt. Her er bamserne en god trøst, og i løbet af ganske få minutter er der som regel ro.

Og så er der lige den ny multibane, som er et projekt, der er under opbygning. Projektet er et samarbejde mellem Stensnæsskolen, Voerså Borgerforening og Voerså IF. Der mangler endnu nogle faciliteter, inden den er klar til officiel indvielse. Indvielse eller ej det er børnene ligeglade med, de har allerede taget den i brug, og så må fliser, tilskuerfaciliteter og redskabsrum komme hen ad vejen. På banens kunstgræs bliver der dyrket alle former for sport, så snart børnene kan se deres snit til det. Lørdag 22. september, hvor Aktiv Fritid fandt sted, var der fuld gang i aktiviteterne på banen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aktiv Fritid på Stensnæsskolen i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER