50 års jubilæum i Dybvad blev fejret med manér

50 års jubilæum i Dybvad blev fejret med manér

24. september 2012 - kl. 0:38 - af

Uge 38 stod i jubilæets tegn på skolen i Dybvad, hvor der blev arbejdet på alle fronter for at markere de 50 år, der er gået siden skolen blev centralskole i 1962. Eleverne i 4. til 6. klasse har gået i skole “som i gamle dage” med skrivning, broderi, træsløjd, gymnastik m.v., og 7. til 9. klasse indrettede spændende lokaler svarende til hvert årti, skolen har eksisteret. Alt sammen med henblik på at lave flotte udstillinger til jubilæumsfestlighederne for alvor satte ind fredag og lørdag med reception og Åbent Hus.

Inden da åbnede eleverne torsdag skolens jubilæumsgave til dem, nemlig den flotte forestilling “Pjaltehætte” med Teater Viva fra Aarhus, og fredag blev der – i lighed med ved 25 års jubilæet den 19. september 1987 – plantet et træ (denne gang dog symbolsk i aulaen på grund af silende regn), som en gave fra forhenværende lærere på skolen i forbindelse med afslutningen på elevernes arbejdsuge. Her var der desuden kagemand og saftevand til alle – og altså efterfølgende reception for tidligere og nuværende ansatte og skolebestyrelsesmedlemmer.

Masser af fotos og andre materialer fra skolens arkiver var fremlagt i mange udstillinger rundt omkring på skolen, der kunne beses ved Åbent Hus-arrangementet lørdag eftermiddag – her havde op mod 500 personer valgt at lægge vejen forbi den jubilerende skole, og det var for mange et særdeles glædeligt og festligt gensyn med gamle skolekammerater, lærere og lokaler.

Endelig åbnedes så dørene til den store jubilæumsfest i Dybvad Hallen lørdag aften med 650 tilmeldte gæster, der kunne nyde en flot jubilæumsmenu fra Dybvad Kro & Hotel, samt dans til “Rundt På Gulvet Band”. DHF (klubsamarbejdet Dybvad-Hørby-Flauenskjold) stod for det praktiske arrangement og gjorde kulminationen på ugens festligheder til en flot oplevelse for de mange deltagende medarbejdere og gamle elever, der spændte helt fra 1. klasse årgang 1954 til 2003.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '50 års jubilæum i Dybvad blev fejret med manér ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER