Skjold’s Jyllandsserie fik skovlen under Ffi i lokalopgøret

Skjold’s Jyllandsserie fik skovlen under Ffi i lokalopgøret

22. september 2012 - kl. 20:29 - af

Den tilbagevendende duel i Jyllandsserien, skulle denne weekend igen stå sin prøve. Et top motiveret mandskab fra Skjold tog lørdag eftermiddag til Frederikshavn for at møde lokalrivalerne fra Ffi.

Inden dagens kamp skulle Skjold på papiret være det stærkeste hold, men alting kan ske i et lokalbrag.
Skjold kom dog som forventet bedst fra start og havde helt klart styr på tingene de første 45 minutter. Dog uden der blev produceret de store chancer, hvilket var gældende i begge ender frem til det 40 tyvende minut, hvor Skjold blev tilkendt et straffespark, som sikkert blev vekslet til mål af Jens Lorenzen.

Noget anderledes gik det efter pausen, hvor Skjold ret hurtigt kom foran med 2 mål, men Ffi kom hurtigt tilbage med en scoring, hvilket fik lidt ro på tingene i Ffi lejren, nu var intet afgjort. Bedst som hjemmeholdet igen havde fået troen tilbage, lykkedes det Skjold at score endnu et mål til 3-1, og herefter var kampen stort set afgjort også selvom Skjold mandskabet formåede at grave sig ned på egen halvdel, hvilket udløste enkelte halve chancer til Ffi dog uden resultat.

Alt i alt en fortjent sejr til IF Skjold Sæby, der nu befinder sig i top 4 i Jyllandsserien, imens Ffi stadig er isoleret på sidstepladsen efter dagens opgør.

Mål:
0-1: Jens Lorenzen (straffespark) efter 40 min
0-2: Daniel Overlade efter 55 min
1-2: Benjamin Nemati efter 62 min
1-3: Daniel Overlade efter 67 min

Øvrige resultater:
Vejgaard-Hornbæk SF: 1-1
Lindholm- Aars IK: 4-1
Hjørring iF-Hirtshals B: 2-5

3 kommentarer til “Skjold’s Jyllandsserie fik skovlen under Ffi i lokalopgøret” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Skjold’s Jyllandsserie fik skovlen under Ffi i lokalopgøret”

 • Per Overlade Pasbjerg

  Hvis man skal evaluere på kampen,som var meget lige spillemæssigt,kunne resultatet måske havde været anderledes ,hvis dommeren havde fløjtet for det straffe som Tobias lavede ved at med begge hænder i brystet ,inde i feltet nedlagde en FFi spiller,dette var umiddelbart før det straffe som Skjold fik tilkendt for et diskutabelt hands.

 • Ha ha… Altid de andre….

  Hvis man skal gå ind i de enkelte kendelser fra dommernes side, kan der jo diskuteres fra nu og til dommedag.. I mine øjne, lavede dommer trioen kun EN fejl, og det var ikke at give FFI spilleren der slagtede Patrick Nødgaard i kampens døende minutter det røde kort.. SVINESTEG uden lige…

  Der kunne måske være dømt et straffe i den situation som du nævner, men kamp om bolden.. Da FFI spilleren tager det med hånden og så tydeligt som han gjorde, ja så kan der vist ikke siges noget til dette..

  At FFI taber, er deres egen skyld.. De er et teknisk godt hold, men ikke taktisk gode… Det er ikke kun spillernes skyld, men også trænerteamets skyld..

 • Per Overlade Pasbjerg

  Hvad så med alle de frispark Dennis Poulsen lavede på Magnus Andersen?sjældent set så mange på samme spiller uden en ostemad,han blev jo snøret hvishan ikke lavede frispark.Kenneth var nok i foræringshjørnet med udkastet direkte til Daniel,men et godt tidspunkt for Sæby da FFI lige havde reduceret til 2-1 og var godt inde i kampen.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold's Jyllandsserie fik skovlen under Ffi i lokalopgøret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER