Sjette afdeling af DM i Rallycross på Løvelbanen

Sjette afdeling af DM i Rallycross på Løvelbanen

22. september 2012 - kl. 0:07 - af

Team Svenningsen fra Sæby var sidste søndag på Løvelbanen til 6. afdeling af DM i Rallycross. Teamet havde inden afrejse til Løvel været ved at regne på den nuværende stilling, og havde regnet ud at hvis de kørte mindst en 4. plads hjem, ville det Danske Mesterskab være i hus.

Så inden løbet blev det aftalt, at der ikke skulle tages nogen unødvendige chancer, men at der bare skulle køres mindst en 4. plads hjem, så der ikke ville være noget pres på til det sidste løb på Nisseringen.

Tidtagningen blev kørt i 2. hurtigste tid i klassen.

I 1. heat tog klubkammeraten Rasmus starten, og Daniel kom til at bokse lidt med en klasse 2 bil, som gav et par buler, men der blev kørt en 2. plads hjem og 3. hurtigste tid i klassen.

I 2. heat blev der kørt en 3. plads hjem og 2. hurtigste tid i klassen.

3. heat blev for 3. gang en start fra 3. spor, og igen blev det ikke en nogen kanonstart, hvilket Daniel plejer at være skrap til, men det blev til en 3. plads i heatet og 3. hurtigste tid i klassen.

A-finalen blev til en start i forreste række i spor 3. Igen blev det ikke en kanonstart, Rasmus tog starten og gik i alternativ sammen med to andre, så efter 1. runde lå Daniel på en 4. plads, og efter 2. runde
gik Stefan i alternativ, og så lå Daniel på en 5. plads, derefter blev der trafik foran Daniel, som så måtte gå i alternativ før end beregnet, så han havde ikke fået kørt sig langt nok op, men han kom ud lige bag Rasmus og lå nu på 2. pladsen. Resten af finalen lå Daniel lige bag Rasmus og pressede på, men Rasmus vandt og Daniel blev nr. 2.

Tillykke til Rasmus med en flot 1. plads

Team Svenningsen er nu DANSK MESTER I RALLYCROSS GR. N 2012

Teamet vil gerne takke deres samarbejdspartnere:
Nordjysk VVS, Hvidbjerg Vinduet, Frederikshavn Boligforening, Søren Jensens Eftf., Sæby Scooter Cross Center, Asaa autogenbrug og Bygma “tøjsponsor”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sjette afdeling af DM i Rallycross på Løvelbanen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER