
Jacob Jensen afhænder sine to restauranter på Fyn
22. september 2012 - kl. 6:01 - af Henrik Christensen
”Det er ikke fordi, det ikke går godt i Kerteminde og Fåborg”, fortæller Jacob Jensen, som er indehaver af de to restauranter samt Jensens Fiskerestaurant i Sæby.
Restauranten i Kerteminde er et lille hyggeligt sted, som er total optaget hver aften, og her er det Rikke Jensen, der står for stedet. Hun vil gerne være selvstændig, og det får hun så muligheden for nu, idet hun forpagter restauranten i Kerteminde, og vinteren igennem vil holde åben i weekenderne.
I Fåborg er det Jacob Jensens bror Thomas, der står for stedet, men som Jacob fortæller, lider Thomas af hjemve, og derfor bliver restauranten her nu enten bortforpagtet eller solgt. Dette er p.t. ikke hel afgjort.
Her i Sæby lukker Jensens Fiskerestaurant ned for sæsonen den 30. september, og åbner igen i weekenden før påsken 2013, og det måske med en udvidelse.
Jacob Jensen står selv for restauranten i Sæby, men med 2 helt små børn, og et stort ansvar for alle tre restauranter, samtidig med en ”navnesag”, som kører lige nu med Jensens Bøfhus, synes han, at han lige nu vil drosle lidt ned. Men han er dog på udkik efter endnu en restaurant, måske i trekantsområdet, nær Vejle Fjord.
Jacob Jensen vil gerne takke alle for i år: ”Det har været helt utroligt med al den støtte og opbagning, vi har fået fra byens borger, og vi glæder os til at åbne igen i 2013”, slutter han.
Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.
Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af 'Jacob Jensen afhænder sine to restauranter på Fyn' til en bekendt