Jacob Jensen afhænder sine to restauranter på Fyn

Jacob Jensen afhænder sine to restauranter på Fyn

22. september 2012 - kl. 6:01 - af

”Det er ikke fordi, det ikke går godt i Kerteminde og Fåborg”, fortæller Jacob Jensen, som er indehaver af de to restauranter samt Jensens Fiskerestaurant i Sæby.

Restauranten i Kerteminde er et lille hyggeligt sted, som er total optaget hver aften, og her er det Rikke Jensen, der står for stedet. Hun vil gerne være selvstændig, og det får hun så muligheden for nu, idet hun forpagter restauranten i Kerteminde, og vinteren igennem vil holde åben i weekenderne.

I Fåborg er det Jacob Jensens bror Thomas, der står for stedet, men som Jacob fortæller, lider Thomas af hjemve, og derfor bliver restauranten her nu enten bortforpagtet eller solgt. Dette er p.t. ikke hel afgjort.

Her i Sæby lukker Jensens Fiskerestaurant ned for sæsonen den 30. september, og åbner igen i weekenden før påsken 2013, og det måske med en udvidelse.

Jacob Jensen står selv for restauranten i Sæby, men med 2 helt små børn, og et stort ansvar for alle tre restauranter, samtidig med en ”navnesag”, som kører lige nu med Jensens Bøfhus, synes han, at han lige nu vil drosle lidt ned. Men han er dog på udkik efter endnu en restaurant, måske i trekantsområdet, nær Vejle Fjord.

Jacob Jensen vil gerne takke alle for i år: ”Det har været helt utroligt med al den støtte og opbagning, vi har fået fra byens borger, og vi glæder os til at åbne igen i 2013”, slutter han.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jacob Jensen afhænder sine to restauranter på Fyn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger