Stena Line fejrer 50 års jubilæum…

Stena Line fejrer 50 års jubilæum…

21. september 2012 - kl. 14:16 - af

Stena Line fejrer de kommende uger sit 50 års jubilæum med stærkt nedsatte priser. Eksempelvis er det muligt at komme på minicruise fra Frederikshavn til Oslo for 295 kroner for to personer – det er halv pris. Og en endagstur til Göteborg – Nordens svar på London – koster bare 50 kroner.

Af andre fine jubilæumstilbud, som gælder frem til enten 12. eller 28. oktober, kan nævnes, at to dage på hotel i Göteborg, inkl. overfart, koster 654 kroner pr. person, og det er desuden muligt at sejle frem og tilbage mellem Frederikshavn og Göteborg eller Grenaa og Varberg for kun 500 kroner for bil og fem personer.

Jubilæet markeres naturligvis også med fine tilbud den anden vej. En række butikker i Frederikshavn accepterer fra lørdag 22. september og ni dage frem, at svenske kunder betaler med svenske kroner. Kursen er p.t. 0,87, så det svarer til en rabat på 13 procent.

– Det bliver ikke helt som i gamle dage, hvor svenskerne strømmede til Danmark for at handle ind, men vi kan se på vores bookinger, at interessen for at rejse begge veje er stor, så vi forventer nogle travle uger, siger direktør Carsten Kruse, Stena Line.

Steen A. Olsson var manden, som i 1962 fødte ideen med at sejle passagerer mellem Göteborg og – til at begynde med – Skagen. Dengang bestod Stena Line af én færge og én rute. Her i jubilæumsåret er der 19 ruter og 32 færger. Stena Line er repræsenteret i Sverige, Danmark, Norge, Polen, Tyskland, Holland, England og Irland. På ruten mellem Frederikshavn og Göteborg er der årligt 1,2 millioner passagerer.

Stena Lines vision har altid været at skabe et rejsekoncept, som gør folk glade.

– Og vi ved, at danskerne elsker at rejse, hvis priserne er sat ned. Derfor er vores jubilæumsgave én lang række attraktive tilbud, som kulminerer på søndag. Her giver vi 50 procent i rabat på overfarten til alle, som booker netop denne dag, fortæller Carsten Kruse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stena Line fejrer 50 års jubilæum...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER