SFO og børnehaven afholdt høstmarked…

SFO og børnehaven afholdt høstmarked…

21. september 2012 - kl. 9:30 - af

…i Stensnæsskolens gymnastiksal.
En lille byge om formiddagen og 1½ time før skolefritidsordningen og børnehaven i Voerså havde lagt op til det helt store høstmarked i skolegården, stod det ned i stænger fra en grå himmel torsdag 20. september. Det var meningen, høstmarkedet skulle være afholdt udendørs, men fra ledelsens side blev der hurtigt taget en beslutning, og markedet blev flyttet indenfor i gymnastiksalen.

Den ene bod efter den anden skød hurtigt op langs ribberne og endemuren. Hvis man skal dømme efter besøgstallet, var høstmarkedet en succes. Lige fra åbningen kl. 14 blev der handlet livligt med lidt af hvert som hjemmelavet saft, syltetøj og marmelade, masser af legetøj, hjemmebagt kage, pandekager, frugt og grønsager samt meget mere.

I skolegården stillede Marie Knøsen og Stine Bering op med hver sin pony og gav børnene rideture både i skolegården og på sportspladsen.

Et stort hit som havde både børn og voksnes bevågenhed, var den store gule høstmaskine, der var opstillet på græsset udenfor SFO´s lokaler. Her var der livlig aktivitet i førerhuset af børnene – indtil hele 8 stk. ad gangen i det store førerhus.

Hvad så med regnvejret? Tja….efter ”børnekræmmerne” havde stillet op i gymnastiksalen, viste vejrguderne sig fra den barmhjertige side, og der var tørvejr og dejlig solskin resten af dagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SFO og børnehaven afholdt høstmarked...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger