Lejrskole, nyt fysiklokale og Efterskolernes Dag på Stidsholt

Lejrskole, nyt fysiklokale og Efterskolernes Dag på Stidsholt

21. september 2012 - kl. 8:01 - af

– Tirsdag d. 18. september drog elever og lærere fra Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole af sted på årets første lejrskole. Turen gik til Rønbjerg Feriecenter, som nu hedder Dayz Rønbjerg og varede til fredag d. 20. september.

– Rønbjergturen er en tilbagevende begivenhed for hvert nyt elevhold, der begynder på Stidsholt. Den er tænkt som en ryste sammen/teambuildingtur. Eleverne er indkvarteret i 6 mands-hytter og står selv for al madlavning, indkøb og oprydning. Undervejs på turen bliver de udsat for mange udfordringer af både mental og fysisk art. De er inddelt i 8 blandede pige- og drengehold, som i løbet af ugen konkurrerer om at blive de endelige Rønbjerg-vindere. Bla. er der arrangeret luftgevær- og bueskydning, basketball fra gummibåd, klatring og forhindringsbane.

– Fra onsdag kl. 12 – 22 gennemføres det traditionsrige Stidsholt Day in Hell, hvor eleverne udsættes for udfordringer indenfor gummibådssejlads, bungeerun , å-løb og derby, hvor alle elever på hvert holdet skal løbe mindst en omgang, hvor de enten er rytter eller hest. Hesten har rytteren på ryggen, og rytteren skal svinge sin lasso og råbe jiha jiha hele vejen.

Efter oprydning og rengøring fredag drager alle på en velfortjent forlænget weekend som varer til mandag aften. Her vender eleverne tilbage til Stidsholt til endnu en begivenhedsrig uge. Onsdag d. 26. september indvier skolen sit nye og meget flotte fysiklokale, samtidig med at det markeres, at der på Stidsholt er blevet taget endnu et skridt i retning af at gøre skolen til nøglehulscertificeret spisested med ibrugtagning af to nye vandkølere. Ligeledes er skolen undervisningsdel blevet styrket med indkøb af endnu tre nye elektroniske tavler.

I den kommende weekend holder Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole først forældreweekend fra fredag til lørdag. Lørdag kommer sidste års elevhold på besøg, og søndag er der på Stidsholt, som på landets øvrige efterskoler, åbent hus på Efterskolernes Dag.
Her håber skolen, at rigtig mange familier med interesse for et efterskoleophold vil aflægge Stidsholt et besøg og få en orientering, en rundvisning og smagsprøver fra Stidsholts køkken.

Efterskolernes Dag foregår søndag d. 30 september i tidsrummet fra kl. 13 – 17.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lejrskole, nyt fysiklokale og Efterskolernes Dag på Stidsholt ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger