Ny sexolog fra Sæby med nyt koncept

Ny sexolog fra Sæby med nyt koncept

19. september 2012 - kl. 0:32 - af

Else Marie Berner er den første sexolog i Nordjylland som er uddannet hos Yazmin Fox, på Sexologiskolen og til april er hun også parterapeut. Uddannelserne har hun taget i hhv. Aarhus og København og tager to år hver især
Uddannelsen er holistisk, som betyder man tager udgangspunkt i det hele menneske og rummer både klinisk sexologi, psykologi, de videnskabelige facts på området og visdom og erfaringsbaseret viden fra de gamle traditioner såsom tantra.

Som et nyt koncept her i Nordjylland kan Else Marie Berner nu også tilbyde WALKING & TALKING. Da hun bor i nærheden af skov og strand, vil det være oplagt at tage konsultationen i naturen. Solen og den friske luft er godt for humør, velvære og immunsystemet, så hvorfor ikke kombinere det med en god snak om dine/jeres udfordringer, fortæller hun.

Måske føler du dig ikke godt tilpas i en stol ved en konsultation, og har mere lyst til at være udenfor, og hvor samtaler ofte flyder mere frit. Hvis himmel og hav står i et, tages konsultationen naturligvis hjemme i hendes praksis.

Else Marie Berner formidler og vejleder i hendes jordbunde facon, seksuelle og familiemæssige problemstillinger på en kærlig, omsorgs – og respektfuld måde hvor klienten er i centrum.

Hun er ikke dømmende og vil være en slags brobygger mellem jer som par, og skabe forbindelse og forståelse mellem to parter.
Hendes kærlighedsrådgivning kan være sig: rejsningsproblemer, for tidlig og for sen sædafgang og manglende lyst hos både mænd og kvinder.

Men også ældres seksualitet, homoseksualitet, handicappedes seksualitet, passion og livslyst i dit eget liv og sammen med din partner, det seksuelle selvbillede og tantra som er medvirkende til at skabe vækstrelationer i jeres kærlighedsliv.
Ligeledes kan hun formidle viden omkring polyamori, som er kærlighed til flere, hvor man lever flere samtidige kærlighedsforhold og alle er indforstået dermed.
Der vil også være fokus på mindfulness og positiv psykologi, og hjælp til at vende negative tanker og finde frem til umødte behov.

Else Marie Berner har det sidste år ligeledes været med i et tantra seminar i Aarhus, hvor et af hovedemnerne ligger i at anerkende og have oplevelsen at kunne mærke sig selv, fortæller hun. Men det kræver at vi overskrider nogle grænser, og prøver at indse at så længe vi bygger på vores erfaringer, kan vi ikke skabe forandring. Vil vi skabe forandring, må vi møde det som sker, og ikke drage fra vores erfaringer som alle er ekkoer fra fortiden. Vi må sanse, se, iagttage og give slip..

Hendes hovedopgave var OXYTOCIN OG LYKKE I RELATION TIL SEX, som omhandler betydningen af berøring og lykkefølelse i dagligdagen. Vigtige elementer som Else Marie Berner gerne vil slå et slagfor, for et godt liv og et godt sex og samliv.

Sexolog Else Marie Berner bor i Sæby og har fødderne solidt plantet i den Nordjyske muld og har allerede flere tanker om uddannelser som hun gerne vil udforske og i gang med, og som går hånd i hånd med sexologiuddannelsen og parterapeutuddannelsen.

Der kan læses mere om den nye praksis eller WALKING & TALKING på www.ElseMarieBerner.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny sexolog fra Sæby med nyt koncept' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER