Atter spændende Folkerace DM finale på Ørnedalen

Atter spændende Folkerace DM finale på Ørnedalen

19. september 2012 - kl. 9:43 - af

Ørnedalsbanen har igennem tiden været vært til flere DM finaler i Folkerace. Lørdag den 22. september kl. 9.15 går starten til endnu en DM finale i Folkerace klasse I og Folkerace klasse II samt 6. afdeling af DM for Folkerace U16 og U18

Frederikshavn/Sæby Autosport har igennem adskillige år været godt med i toppen om de attraktive guldmedaljer. I U16 ligger Jacob Wunderov i solid føring. Jacob har været øverst på skamlen ved alle afdelingerne i 2012. Blot en enkelt afdeling har Jacob måtte se sig slået. Dette var af Jacobs egen fætter Jonas Wunderov, der også er med i kampen om DM medaljer. Ved sidste afdeling af DM i U16 på Nørlundbanen ved Ikast, sluttede de som 1 og 2. At de to fætre vil kæmpe til ende på Ørnedalen er utvivlsomt. Der er store forventninger til medalje til de lokale U16 kørere.

I U18 har Mathias Sanderhoff været stabilt kørende sæsonen igennem. Inden 6. afdeling på Ørnedalsbanen ligger Mathias på en samlet 3. plads i mesterskabet. Kun få pladser efter Mathias, ligger Jens Bislev placeret. Jens har igennem de seneste sæsoner blevet bedre og bedre placeret og er nu med fremme i kampen om DM medaljer.

For Folkerace Klasse I er sæsonens Cup ved at lakke mod enden. Til forskel for U16 og U18 er løbet den 22. september finaleløbet i Folkerace Cuppen i 2012.

Dennis Steffensen og Simon Max Olsen er de to bedst placeret fra Frederikshavn/Sæby Autosport.

Dennis har haft en sæson med en del modgang, men har til alt held vist sig at være godt kørende på hjemmebanen. Simon Olsen måtte inden løbet i gang med at bygge anden bil, efter den gamle måtte gå på førtidspension. Om Simon kan levere samme kvalitet som i den tidligere racer, vil vises når dagen er omme.

I Klasse II ligger to lokale kørere i top 5. Simon Haven og Jesper Christensen.

Simon Haven har vist stabil kørsel sæsonen igennem. Simon mangler kun 5 point for at avancere til andenpladsen i samlet DM stilling. Simon er stærk på hjemmebane, og vil uden tvivl kæmpe for at komme højere op på skamlen.

Jesper Christensen mangler dog lidt flere point for at slutte i top 3, men er altid hurtig på Ørnedalsbanen. Jesper ligger samlet nummer 5 i den samlede stilling, men mangler point fra 1. afdeling, så han har trods alt været godt med i de resterende afdelinger, som er kørt.

Der er lagt op til en dag med masser af spænding og godt race på Ørnedalsbanen den 22. september.

Der kan ses mere på www.fsas.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Atter spændende Folkerace DM finale på Ørnedalen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER