Sæby pige holder foredrag om regnskoven

Sæby pige holder foredrag om regnskoven

16. september 2012 - kl. 12:20 - af

Fredag den 21. september 2012 kl. 19 – 21, er der foredrag i Rødbeden, Tryvej 89, Østervrå om bevaring af Papua Ny Guineas frodige regnskov.

Foredraget holdes af Marianne Pedersen, specialestuderende i Antropologi og Etnografi.

Kun få hundrede kilometer nord for Australien befinder der sig et land med en utrolig vifte af både menneskelige og ikke- menneskelige kulturer. Papua Ny Guinea er sammen med den indonesiske halvø hjemsted for verdens 3. største regnskov, som huser hundredevis af forskellige stammefolk og et hav af stadig ukendte dyrarter og planter. Men regnskoven er truet af illegal tømmerhugst og palmeolie plantager, og lokale stammefolk er derfor i fare for at miste deres fødekilde, hjem, medicin og spirituelle kultur. Marianne Pedersen fortæller om sin forskning i Papua Ny Guineas tropiske regnskov, og om mødet med de lokale stammefolk, og man kan hører om en lille miljøorganisation, som kæmper sammen med lokale landsbyer om at bevare den truede træ-kænguru og dens hjem i regnskoven.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Rødbeden, og billetter kan købes på www.fof-vendsyssel.dk eller på tlf. 7025 5050. Billetpris kr. 60.
Medbring selv en stol til Rødbeden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby pige holder foredrag om regnskoven' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER