Ordet er frit: I skæret af en fallit….

Ordet er frit: I skæret af en fallit….

14. september 2012 - kl. 0:05 - af

Der står i avisen drop de håbløse syge, og jeg havde nær sagt start med Frederikshavn.
Det står nu lysende klart, at vi skal til at betale for Frederikshavns Storkommunens total fejlslagne projekt at gøre Frederikshavn til en international-, energi-, sundheds- lys og ungdoms centrum
Resultatet af frederikshavnernes håbløse satsning og samtidig ødelæggelse af de naturlige vækstcentre,som Sæby og Skagen, deres koldhøgen bygge overmodighed – alt skal ned for at genopbygges i Frederikshavn.
Resultatet Høj skat og lav service – og lur mig, hvis ikke også forstærket centralisering i Frederikshavn og mere magt til direktionen, samme direktion der har kørt kommunen i sænk, nu bliver svaret. De har ødelagt en om ikke verdens bedste, men en god og på mange måder en glad kommunalforvaltning og gjort den til et mareridt for medarbejderne og ekskluderende af medarbejdere fra upassende udkant byer
Direktionen har ført en relativ velhavende kommune den nye StorFrederikshavn kommune, med en samlet gæld på små 100 millioner til et fallitbo med en samlet gæld på små 1.500 millioner og samtidigt har presset 10- 15% af skagboerne ud af deres vidunderlige hjemstavn.

Vi må forlange, at det stopper.
Stop udbygningen af Frederikshavn- det gavner ingen, hverken på kort eller lang sigt.
Flyt udviklingen til Sæby og Skagen – Det batter.

www.liste-h.dk

Per Kempff-Norkap
Havnevej 3C * 9990 Skagen
Telf. 98487133
Stifter af Facebook-siden Skagen tilbage til Skagen
Medstifter af Liste-H – www.liste-h.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: I skæret af en fallit....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER