Stort sponsorstævne i Sæby Rideklub

Stort sponsorstævne i Sæby Rideklub

13. september 2012 - kl. 13:15 - af

Der er lagt op til et par hyggelige dage med masser af flot ridning, både indenfor spring og dressur, når Sæby Rideklub åbner dørene for sponsorstævne den 20. og 21. september.

Torsdag den 20. fra kl. 17.00 står klubbens springunderviser Daniel Cassøe klar til at hjælpe rytterne over de høje spring. Rytterne henter penge hjem til klubben efter sprungne centimeter, så det gælder om at hoppe højt!

Fredag den 21. også fra kl. 17.00 vil Sonja Schoubye sidde klar med sit kyndige blik og bedømme rytterne i de forskellige dressurprogrammer.

På nuværende tidspunkt har klubben allerede fået positive tilkendegivelser fra SuperBest i Sæby, som vil glæde klubben med et kontant beløb. Til gengæld vil man i stævnet benytte det superflotte spring, som SuperBest i sin tid sponsorerede til Sæby Rideklub.

Alle er velkomne til at komme og kigge og/eller ride. Der er fortsat åbent for tilmelding til både spring og dressur, frem til mandag den 17. september. Ligeledes er der åbent for mulige sponsorer til at melde sig. Man kan kontakte Pia Wermelin på tlf.: 61 46 63 10

Støtteforeningen sørger naturligvis for at man kan købe sig lidt lækkert at stille sulten med.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort sponsorstævne i Sæby Rideklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER