Stor opbakning til infomødet om vindmøller

Stor opbakning til infomødet om vindmøller

12. september 2012 - kl. 14:02 - af

SaebyAvis.dk har modtaget nedenstående indlæg fra protestgruppen mod vindmølleprojektet Tamholt

Dejligt og positivt at så mange medborgere og politikere fra Frederikshavn Byråd viste interesse for vores informationsmøde om Vindmøller ved Tamholt, syd for Understed torsdag den 30. august. Det var dog med en vis undren, at vi måtte konstatere, at byrådspolitiker Brian Pedersen (F), som er bosat i området, ikke fandt anledning til at få informationer om hvad der rører sig i hans eget nabolag. Den form for ligegyldighed grænser til arrogance overfor lokalbefolkningen.
De politiske tilsagn fra andre partier om et nej tak til vindmølleprojektet, er naturligvis særdeles opmuntrende for Protestgruppen og alle, der vil blive påvirket af møllerne.

Det at politikkerne nu har erkendt nødvendigheden af at lave en ny offentlighedsfase for de to vindmølleområder Tamholt syd for Understed og Kvissel Brænding, ser vi som et positivt element i beslutningsprocessen.

Kommunen har udarbejdet et nyt debatoplæg, som kan findes på kommunens hjemmeside http://www.frederikshavn.dk/NR/rdonlyres/AB78FDCE-85E1-4266-8C89-237F2CAE8385/0/Tamholt_debatoplaeg_290812.pdf og denne gang har alle berørte i 1.6 km omkreds fået tilsendt materialet. Et tiltag som vi borgere i området tidligere har savnet.

Vi håber på, at alle vil læse debatoplægget og tage stilling til dette. Vi har alle ansvar for og indflydelse på, hvad der sker i vort lokalområde.

I øjeblikket er indsigelsesperioden i forbindelse med debatoplægget i fuld gang. Skriv din mening til kommunen senest den 26. september 2012 eller mød repræsentanter fra Protestgruppen mod Vindmølleprojektet på Torvet i Sæby lørdag den 15. september mellem kl. 10.00 og 12.00.

På vegne af Protestgruppen mod Vindmølleprojektet Tamholt

En kommentar til “Stor opbakning til infomødet om vindmøller” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Stor opbakning til infomødet om vindmøller”

  • Ros til gruppen. Ved i om der findes vinterfotos af møllerne (uden blade på træerne) og kan man se dem fra Golfbanen/Sæbygård ?

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor opbakning til infomødet om vindmøller' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER