Læserbrev: Støt de lokale butikker i Sæby!

Læserbrev: Støt de lokale butikker i Sæby!

12. september 2012 - kl. 6:40 - af

Sæby har et dejligt torv med masser af aktiviteter både hverdag og weekend så som musik, kræmmere, ostebil, nøgle- og skobil samt fiskebil med stort udvalg, men jeg krummer lidt tæer, når jeg om tirsdagen ser en stor kø både ved ostebilen og fiskebilen.

Hvor for ikke støtte vores lokale oste- og fiskebutik i Sæby, det kan godt være at prisen er højere, men så længe vi ikke støtter dem, kan de jo ikke konkurrere med de to biler, som kører land og rige rundt.

Jeg syntes, vi skal prøve at bevare en gammel Sæby kultur, og hvis folk fra Sæby ikke ved det, så ligger der en fiskebutik i Klostergyden på havnen og god ostehandel (oste fruen) i en lille gyde til Torvet.

Mvh

Kasper Dahl.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Støt de lokale butikker i Sæby!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER