Budget 2013 giver plads til Sundhedshus i Sæby

Budget 2013 giver plads til Sundhedshus i Sæby

12. september 2012 - kl. 8:54 - af

Alle partier i Regionsrådet har indgået budgetforlig for 2013. Forliget giver forbedringer for borgernes forløb på sygehusene både før og efter indlæggelser og behandlinger. Samarbejdet med praktiserende læger øges og der sættes fokus på kvalitet. Ligeledes bliver der flere sengepladser til børn og unge i psykiatrien.

Regionsrådsmedlem Finn Jakobsen, der er medlem af forretningsudvalget glæder sig over, at det trods økonomisk svære tider er lykkedes at sætte fokus på områder, der også berører lokalområdet. Således vil der i løbet af 2013 blive påbegyndt opførelse af et nyt Sundhedshus i Sæby. Med et nyt moderne sundhedshus hvor flere læger og andet sundhedspersonale kommer under samme tag og hvor kommunen etablerer sig med lokale aktiviteter, vil vi i Sæbyområdet også i fremtiden kunne give borgerne et sundhedstilbud med høj faglig kvalitet, siger Finn Jakobsen. Han glæder sig ligeledes over at det nye Hospice Vendsyssel i Frederikshavn vil stå færdig i 2013.

Finn Jakobsen der sidder i styregruppen for det nye Aalborg Universitetshospital er inviteret til offentlig borgermøde i Manegen, Sæby i morgen torsdag kl. 19.30, hvor han vil fortælle om planerne er for det nye Sundhedshus, Hospice Vendsyssel og det nye Universitetshospital.

Jeg håber mange vil møde op og se planerne for den mange byggerier og høre hvornår de forventes færdige, slutter Finn Jakobsen.

En kommentar til “Budget 2013 giver plads til Sundhedshus i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Budget 2013 giver plads til Sundhedshus i Sæby”

  • Flere har spurgt om tidspunkt for orienteringsmødet i Manegen i aften. Mødet begynder kl. 19,30 og jeg fortæller om alle tre byggeprojekter: Det nye Universitetshospital i Aalborg, det nye Sundhedshus i Sæby og det nye Hospice Vendsyssel i Frederikshavn. Borgmester Lars Møller byder velkommen til mødet med en orientering om kommunens aktuelle planer.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Budget 2013 giver plads til Sundhedshus i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER