Læserbrev: Er det den kvalitet i vil byde vore børn?

Læserbrev: Er det den kvalitet i vil byde vore børn?

11. september 2012 - kl. 5:36 - af

SaebyAvis.dk har modtaget nedenstående indlæg fra forældrene i bestyrelsen for Område Sæby 1 & 2.

KÆRE POLITIKKERE

Så er der igen varslet besparelser og igen er der varslet besparelser på institutions området!!!!!

Vi er som forældre meget bekymret for den kvalitet der efterhånden tilbydes vores børn.

Er målet opbevaring i stedet for pædagogiske aktiviteter der fremmer både børnene og personalets udvikling og trivsel.????

Siden der blev indført ny ledelsesstruktur i Frederikshavn Kommune, har vi i Område Sæby 1 og 2 skåret personaletimer, flyttet personaletimer og dermed personaler rundt mellem institutionerne flere gange. Aktuelt står vi i en situation hvor der igen skal flyttes rigtig mange timer og dermed personaler rundt mellem institutionerne. Dette er vel og mærket inden de varslede besparelser er trådt i kræft…….

Vi er som forældre bange for, at de meget kreative, engageret og motiverede daglige ledere og medarbejdere der hver dag kæmper for at få dagen til at hænge sammen, for at tilbyde vores børn en spændende og udfordrende dag i institutionen, efterhånden ”brænder ud”.

Der er på ingen måde stabilitet og ro for medarbejderne. Vi er vidende om, at den for nylig gennemførte trivsels undersøgelse viser tilfredse medarbejdere. Sådanne undersøgelser afspejler et øjebliks billede og mon ikke snart grænsen for god trivsel er nået – selv for de dygtige, engagerede og ikke mindst forandringsparate medarbejdere……….!!!!

Er det virkelig meningen af institutionerne i Frederikshavn Kommune skal nøjes med at ligge på en 78’ende plads på listen over normering(antal voksne pr. barn) i institutionerne???? Er det respekt for det store arbejde medarbejderne leverer hver dag????

Grænsen for mulighed for yderlig besparelse er nået, forsvinder der fortsat personale timer frygter vi, at der ikke er nok personale på samme tid i institutionerne til overhovedet bare at have tilsyn med børnene og da slet ikke til at skabe udvikling og trivsel. Er det den faglige mulighed de dygtige medarbejdere skal have???? Mon det skaber arbejdsglæde og ikke mindst stolthed over det arbejde der leveres????

Forældrene i bestyrelsen for Område Sæby 1 & 2.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Er det den kvalitet i vil byde vore børn?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER