Hold øje med dit forbrug via din SmartPhones

Hold øje med dit forbrug via din SmartPhones

11. september 2012 - kl. 0:07 - af

Med app’en minForsyning er det nu muligt for Forsyningens kunder at følge forbruget af el, vand og varme og indberette aflæsning af målere.

Vi ser efterhånden QR-koder overalt. I den trykte reklame, der lander i postkassen hver weekend, på breve fra pengeinstitutter og forsikringsselskaber, på busser og i lufthavne. Forsyningen er hoppet med på bølgen af QR-koder, og med en SmartPhone kan kunden scanne koden og komme direkte til app’en minForsyning. Det er også muligt at hente app’en via App Store til iPhone eller via Google Play til Android telefoner.

“De selvbetjeningsmuligheder vi hidtil har benyttet os af via pc’en, er nu suppleret af apps til SmartPhones og iPads, som vi har med os overalt. Selvfølgelig skal Forsyningen følge med denne udvikling, så det bliver så nemt som muligt for vores kunder at benytte sig af vores selvbetjeningsservices”, fortæller Morten Trampedach, der er funktionsleder i Kundeservice.

“Et skjult brud på en installation kan medføre et stort vandtab, og vi opfordrer derfor vores kunder til at læse deres målere af hver måned for på den måde at holde øje med, om måleren er ved at løbe løbsk. Kunderne kan nu til enhver tid indberette aflæsningen via minForsyning og se status på forbruget. På den måde kan et eventuelt brud blive opdaget i tide”, fortsætter Morten Trampedach.

På minForsyning får kunden mulighed for at indberette aflæsning af målere. Indberetningen bliver automatisk registreret i Forsyningens afregningssystem, og grafer vil give et godt overblik over det aktuelle forbrug i forhold til det forventede årsforbrug, og endelig er det muligt at sammenligne forbruget med tidligere års forbrug.

Også ejere af solcelleanlæg kan med minForsyning følge med i, hvor meget anlægget producerer.

Regninger og aflæsningskort fra Forsyningen vil fremover være forsynet med QR-koder til minForsyning.

MinForsyning er udviklet af KMD, og det er selvfølgelig ganske gratis at hente og installere app’en.

2 kommentarer til “Hold øje med dit forbrug via din SmartPhones” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Hold øje med dit forbrug via din SmartPhones”

  • hvor kan man så lige hente den app

  • App’en hentes naturligvis via QR-koden der er vist i artiklen.

    Den skanner du med telefonen og app’en installeres automatisk.

    Koden th. er til android, og koden tv. er til iPhone.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hold øje med dit forbrug via din SmartPhones' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger